Blogs


  • 30-5-2016 00:00

Ik ben vermoord. Dat is niet iets om grapjes over te maken en dat doe ik dus niet. Ik ontving van de week ineens verontruste berichten via de app. Of ik nog leefde. Niet toevallig in New York was met mijn zoon. Gelukkig niet.

Lees Meer
  • 30-5-2016 00:00

Zelfs nu ik voor de tweede keer mee doe aan NaNoWriMo krijg ik te maken met nieuwe ervaringen. In de scene van vandaag werd zelfs ik tot tranen geroerd. Is het de vermoeidheid? De achtergrondmuziek? Of is het echt zo intens dat zelfs het schrijven van mijn eigen verzinsels me kunnen raken?

Lees Meer
  • 30-5-2016 00:00

De laatste tijd heeft onze zoon (3) iets nieuws bedacht: mama is een klimtoestel. Je kunt lopen op haar benen als een evenwichtsbalk en de uitgestoken handen om hem tegen te houden zijn net duikelstangen. Als ze staat te praten met iemand anders, kan je leuk tussen de benen door duiken, alsof je door een gat heen moet.

Lees Meer
  • 30-5-2016 00:00

Ons huis staat te koop. Voor de foto’s moet er het een en ander worden aangepakt. Want leefbaar is het zeker, maar erg stilistisch is het niet. Dit weekend is de tuin aan de beurt. De boel een beetje vegen en het lapje kunstgras gaat eruit. Dat lijkt snel gedaan, vooral omdat wij een onderhoudsvriendelijke tuin hebben. Maar niets blijkt minder waar.

Lees Meer