Groepsworkshop - Online schrijfcafé


Groepsworkshop - Online schrijfcafé

Schrijf jij ook regelmatig over hoe je dag was? Of wil je het eens uitproberen?
Het online schrijfcafé is gebaseerd op technieken uit het creatief dagboek schrijven. In deze vorm van schrijven leer je te reflecteren op je eigen leven. Je leert te luisteren naar jouw innerlijke stem en de woorden op papier te zetten. Met simpele oefeningen bij een wisselend thema, ontdek jij zelf wat voor jou op dit moment belangrijk voor je is. Wil jij dit ook proberen? Schrijf je dan nu in voor het schrijfcafé!


Voor wie? 
Geschikt voor iedereen die de technieken uit het creatief dagboek schrijven wil ontdekken of al ontdekt heeft en hier mee verder wil gaan. Ervaring met schrijven is geen vereiste. In deze online versie volg je het schrijfcafé veilig vanuit jouw huis, zonder fysiek contact.

Wat kost het?
Kosten voor het organiseren van een online schrijfcafé, op een moment dat voor jouw groep uit komt, zijn €12,50 per deelnemer met een minimum van 3 deelnemers. Aanmelden kan hier: Online schrijfcafé
Voor groepen vanaf 9 personen neem contact op.

Belangrijk om op voorhand te weten

  1. Veiligheid binnen de groep is belangrijk tijdens de workshop. Zorg daarom voor een rustige schrijfplek vanwaar je de workshop volgt, zodat jij en je medecursisten ongestoord kunnen schrijven. Niet deelnemende huisgenoten dienen niet in beeld te komen en/of te horen te zijn. Beeld en geluidsopnames zijn ten strengste verboden. Ook blijft alles dat gezegd is binnen de groep.
  2. Het schrijven gaat bij voorkeur op fysieke wijze, dat wil zeggen met pen en papier. Door het contact tussen pen en papier kom je beter in verbinding met je gedachten en dieper tot de kern. Al lang niet meer gedaan? Probeer het eens uit! 
  3. De enige materialen die je op voorhand nodig hebt zijn: een fijne pen, schrijfpapier/schrift, een goede en rustige werk/schrijfplek en voor deze online versie een computer/laptop/telefoon waarop je kunt beeldbellen. De meeste e-mailadressen kunnen communiceren via dit medium, maar helaas niet allemaal. Wil je er zeker van zijn dat jouw e-mailadres wel werkt? Neem dan contact op.